Interzicerea fumatului în spațiile publice? Nu pentru secții de votare

Interzicerea fumatului în spațiile publice? Nu pentru secții de votare

Dacă folosiți dispozitive fără nicotină, interdicția nu se aplică. Aceasta este poziția adoptată de Ministerul Sănătății, citând articolul 2 din Legea privind protecția sănătății împotriva consecințelor tutunului și ale produselor din tutun.

Ce înseamnă acest lucru? Numai acele dispozitive care sunt utilizate pentru a consuma vapori care conțin nicotină fac obiectul interdicției de fumat în spațiile publice. În cazul în care produsul este format din propilenglicol, glicerină și aditivi aromatizanți și este etichetat ca având 0% nicotină (așa-numita nicotină zero), utilizarea acestuia în locurile publice este permisă. Definiția produselor interzise indică în mod clar caracteristicile specifice ale acestora, pe care produsele cu zero nicotină nu le au.

Fumatul narghilelei într-un loc public nu vă va aduce o amendă. De asemenea, mirosul aromat al narghilelei nu ar trebui să-i deranjeze pe cei din jur și cu siguranță nu va avea un impact negativ asupra sănătății lor. Cu toate acestea, atunci când vi se cere să nu folosiți zerkah într-un anumit loc, merită să vă conformați unei astfel de solicitări. Va fi cu siguranță apreciată.
Înapoi la blog