Plecăm în vacanță, sau un centru zero la bordul unui avion

Plecăm în vacanță, sau un centru zero la bordul unui avion

În perioada sărbătorilor, mulți dintre noi mergem în vacanță, alegând adesea să călătorim cu avionul. Deși acesta este un mod rapid și convenabil de a călători, aduce cu sine și unele dezavantaje, cum ar fi faptul că nu putem lua întotdeauna cu noi tot ceea ce am dori să luăm cu noi. Cei mai mulți oameni sunt conștienți de limitele de capacitate ale lichidelor pe care le aducem cu noi la bord, dar cum rămâne cu zerourile? Pot fi luate la bord sau nu? Și dacă da, în ce bagaj ar trebui să le împachetați?

Deși puteți găsi produsele Aroma King, în nu mai puțin de 49 de țări din întreaga lume, este întotdeauna o idee bună să vă luați măsuri de precauție și să aduceți cu dumneavoastră o rezervă din aromele preferate. Ce ar trebui să aveți în vedere înainte de a începe să vă faceți bagajele?

Pornind de la imaginea de ansamblu, merită să începem cu o decizie a Organizației Aviației Civile Internaționale (OACI) din iunie 2015, potrivit căreia țigările electronice care conțin o baterie nu pot fi transportate în bagajele înregistrate. Raționamentul din spatele acestei decizii se bazează pe mai multe incidente în care bobina de încălzire a unei țigări electronice a fost activată din greșeală și a provocat un incendiu în valiză. Prin urmare, țigările electronice cu o baterie încorporată (sau bateria însăși, cum ar fi în cazul dispozitivelor cu sistem POD) trebuie transportate numai în bagajul de mână, într-un pachet securizat, iar lichidele într-un recipient transparent și sigilat.
Este important de menționat, deși poate părea evident pentru mulți, că utilizarea țigărilor obișnuite, precum și a încălzitoarelor de tutun și a țigărilor electronice este complet interzisă la bordul aeronavelor.

Vestea bună, totuși, este că unele aeroporturi permit fumatul țigărilor electronice între terminale, deși există unele care restricționează utilizarea acestora în zonele dedicate fumătorilor din afara terminalelor.

Trecând la detalii, pentru a evita neînțelegerile și eventualele neplăceri, cel mai bine este să vă familiarizați cu informațiile publicate de companiile aeriene pe site-urile lor. De exemplu, să ne uităm la unele dintre cele mai populare:

LOT și Wizz Air permit transportarea țigărilor electronice și a vaporizatoarelor de uz personal în bagajul de mână, dar este interzisă încărcarea acestora pe podeaua aeronavei, iar acestea trebuie să fie asigurate împotriva pornirii accidentale.

Lufthansa are linii directoare foarte asemănătoare, dar în regulament se precizează deja că trebuie să scoateți aceste obiecte din bagajul de mână dacă nu se află în cabină, ci merge în cală. De asemenea, se precizează clar că astfel de dispozitive sunt complet interzise în anumite țări, cum ar fi India.

American Airlines adaugă la cele de mai sus necesitatea de a le transporta într-un bagaj de mână special.

Podsumowując, poza kilkoma wyjątkami, przewożenie jednorazowych e-papierosów na własny użytek jest dozwolone w większości krajów i pośród większości linii lotniczych. W związku z tym pośród hawajskich koszul i kremów do opalania warto znaleźć miejsce na swoje ulubione urządzenia Aroma King, by móc czerpać przyjemność z ich użytkowania w nawet najbardziej odległych zakątkach globu!

 

Înapoi la blog